Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvarter 16 - Åkeriet

I etapp ett byggs 48 bostadsrättslägenheter och i etapp två ytterligare 82 bostadsrättslägenheter.

Vad byggs här?

I etapp ett byggs 48 bostadsrättslägenheter i storlekarna 2–4 rum och kök, fördelade på tre trapphus och 4–6 våningar. Här finns samlingslokal i entréplan med kök, loungerum med bastu & relax, övernattningslägenhet och där vissa av lägenheterna mot gården har inglasad balkong. Till huset beräknas 25 stycken parkeringsplatser i garage samt en bilpool.

I etapp 2 byggs 82 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1–5 rum och kök, fördelade på sex trapphus och 4–6 våningar. Här finns cykelrum med verkstad. Här planeras för 44 parkeringsplatser i garage och en bilpool. Några av kvarterets mindre lägenheter erbjuds som hyrköp.

Hur ser tidsplanen ut?

Etapp ett: Bonum Brf Havslängtan:  bygget pågår. Säljstart påbörjades under april 2022. Planerad inflyttning sker i mitten av 2024.

Etapp två: Brf Havsbrisen: Planerad byggstart början av 2023, planerad inflyttning slutet av 2024.

Vem bygger?

Riksbyggen är byggaktör.

Till Norrtälje växer
Senast ändrad: 2022-10-10
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.