Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvarter 16 - Åkeriet

I etapp 1 byggs 48 bostadsrättslägenheter och i etapp 2 ytterligare 82, med samlingslokal, loungerum och grönskande innergård med lekplats.

Vad planeras att byggas här?

Etapp 1: Bonum Brf Havslängtan (boende för den som fyllt +55 år) består av 48 bostadsrättslägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök, fördelade på tre trapphus och på 4-6 våningar. Här erbjuds du en Bonumvärd, stor samlingslokal i entréplan med kök, loungerum med bastu & relax, övernattningslägenhet och där vissa av lägenheterna mot gården har inglasad balkong. Till huset beräknas 25 stycken parkeringsplatser i garage samt en bilpool.

Etapp 2: Brf Havsbrisen består av 82 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök, fördelade på sex trapphus och 4-6 våningar. Cykelrum med verkstad. Här planeras 44 stycken parkeringsplatser i garage och en bilpool. Några av kvarterets mindre lägenheter erbjuds som hyrköp.

Välvda portiker leder in till den grönskande innergården med ett fint gemensamt gårdsväxthus och lekplats. Gården har ett lugnt och skyddat läge. Till fastigeheterna hör förråd och cykelrum i garage.

Hur ser tidsplanen ut?

Bonum Brf Havslängtan: Säljstart planeras till april 2022. Byggstart Q4 2023 (byggstart garage Q1 2022). Inflyttning Q1 2024.

Brf Havsbrisen: Säljstart Q2 2023. Byggstart Q1 2023. Inflyttning Q4 2024.

Vem bygger?

Riksbyggen är byggherre.  Läs mer på Riksbyggens hemsida.

Till Norrtälje växer
Senast ändrad: 2021-12-16
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.