Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Samråd om stadsprojekt Närheten

Från 9 maj - 20 juni 2019 är planprogrammet för stadsprojekt Närheten ute på samråd. Då har du som privatperson möjligheter att komma med synpunkter och påverka hur stadens framtid ser ut.

Bygglov och VA-bussen

Programsamråd sker mellan 9 maj - 20 juni 2019

Under samrådstiden har du som privatperson möjlighet att komma med synpunkter på det föreslagna planprogrammet som ställs ut och på så sätt vara med och påverka hur stadens framtid ser ut. Du kan antingen skicka in dina synpunkter skriftligen eller genom att delta på samrådsmöte tisdag 4 juni klockan 18.00-20.00 på Norrtälje stadsbibliotek.

Samrådsmöte

Sakägare och övriga intressenter inbjuds till Samrådsmöte.
DAG: tisdag 4 juni
TID: 18.00 - 20.00
PLATS: Norrtälje stadsbibliotek, Billborgsgatan 3.

Det föreslagna planprogrammet är ute på samråd under tiden 9 maj - 20 juni 2019. Om det skulle vara så att du inte kan ta del av handlingarna på webbplatsen, ta gärna kontakt med kommunens kontaktcenter, telefon 0176 710 00, så skickar vi handlingar till dig.

Synpunkter på det föreslagna planprogrammet ska svara tillhandla senast 20 juni 2019.
Skicka till plan@norrtalje.se eller till Kommunstyrelsen, Box 800, 761 28 Norrtälje

Här kan du ta del av alla programhandlingar om stadsprojekt Närheten

Planprogram

Ett planprogram är ett styrdokument som används för den kommande detaljplaneringen av området. Kartor och illustrationer är vägledande men inte bindande till sin exakta form. Syftet med att ta fram ett planprogram är att visa en samlad bild där intentionen med Närheten, motstående intressen, utmaningar och möjligheter framgår. Ett planprogram ska underlätta framtagandet av den nya detaljplaner och samordna dessa.

 

 

 

 

Till Norrtälje växer
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.