Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vision för Lommarstranden

Lommarstranden – ett stadsnära naturliv är för visionen för den hållbara, naturnära och barnvänliga stadsdelen som växer fram invid sjön Lommaren i Norrtälje. Nedan finns en sammanfattning av den officiella visionen för projektet

Illustration över Lommarstranden

Omtänksam

Lommarstranden kännetecknas av omtanke och respekt för människor, platsen och framtiden. Området tar hänsyn till platsens historia och Norrtäljes identitet samtidigt som en hållbar livsstil tillskapas.

Naturen inpå knuten

I området blandas vardagsliv med friluftsliv. Här ser du trädridån genom sovrumsfönstret, möjligheten att från bostaden kliva rakt ut bland blåbärsris och mossa eller ut och motionera i elljusspåren. Lommaren erbjuder storslagna bad, stränder, promenadupplevelser.

Barnen och grannskapet

En uppbyggnad kring social värden så som spontana möten grannar emellan. Mycket barnvänligt med lekmiljöer och närmiljöer för barn och deras kreativitet och fantasi. En tydlig orienterbart och grannsämja bidrar till en hög upplevd trygghet.

Till Norrtälje växer
Senast ändrad: 2022-05-23
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.