Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vision

Lommarstranden – stadsnära naturliv, är en hållbar, naturnära och barnvänlig stadsdel. Läs mer om visionen för Lommarstranden och dess värdeord här.

Lommarstranden

Omtänksam

Lommarstranden kännetecknas av omtanke och respekt för människor, platsen och framtiden. Området tar hänsyn till platsens historia och Norrtäljes identitet samtidigt som en hållbar livsstil tillskapas.

Naturen inpå knuten

I området blandas vardagsliv med friluftsliv. Här ser du trädridån genom sovrumsfönstret, möjligheten att från bostaden kliva rakt ut bland blåbärsris och mossa eller ut och motionera i elljusspåren. Lommaren erbjuder storslagna bad, stränder, promenadupplevelser.

Barnen och grannskapet

En uppbyggnad kring social värden så som spontana möten grannar emellan. Mycket barnvänligt med lekmiljöer och närmiljöer för barn och deras kreativitet och fantasi. En tydlig orienterbart och grannsämja bidrar till en hög upplevd trygghet.

Till Norrtälje växer
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.