Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Fler stora byggprojekt

Utöver Norrtälje hamn, Lommarstranden och Övre Bryggårdsgärdet finns det många fler stora byggprojekt som pågår i Norrtälje kommun. Här hittar du information om några av dem.

Brandstationen i Norrtälje

Norrtälje nya brandstation byggs vid den södra infarten till Norrtälje. Brandstationen är utvecklad med fokus på maximal säkerhet och trygghet för kommunens invånare. Den kommer att vara på ungefär 5 600 kvadratmeter och beräknas vara klar i augusti 2019. Den kommer också att inrymma kommunens IT-serverhall samt ha kapacitet att vara krisledningsplats vid behov. 

Rimbo nya skola

Bygget av den nya skolan och kulturscenen i Rimbo är i full gång. Skolan byggs för 350 elever i förskole- och lågstadieklasset samt en kulturscen med kapacitet för 350 besökare. Skolan kommer även innefatta en Kulturskola. Den färdiga skolbyggnaden beräknas lämnas över till skolverksamhet i december 2019. 

Hallstaviks badhus

Vid årsskiftet 2018/2019 startar bygget av det nya badhuset i Hallstavik. Den nya anläggningen ska ligga i anslutning till utomhusbadet och kommer ha både längre öppettider och större utrymme för bad och simträning än vad de befintliga badhuset har idag. Badhuset planeras att vara klar 1 juni 2020. 

Motormannen

Vid Norrtäljes södra entré planeras 1500-2000 bostäder, utvecklad pendlarnod samt verksamhetslokaler. En levande, trygg och nära stadsdel som underlättar vardagslivet och skapas med genuint ansvarstagande för samhället, klimatet och miljön.

Busstorget

Bussterminalen i Norrtäljes centrum planeras att byggas om och moderniseras. På så sätt kan ytor frigöras, inom delar av dagens busstorg, för en utveckling av stadskärnan med ca 600 bostäder samt verksamheter och handel i hjärtat av Norrtälje stad.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.