Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Företagsetablering och mark

Norrtälje kommun växer med både bostäder och verksamheter. Vi jobbar hela tiden för att stärka det lokala näringslivet och för att göra det enklare för företag att etablera sig här.

Tullportsgatan, Norrtälje.

Norrtälje kommun utgör till ytan cirka en tredjedel av Stockholms län, och är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Över 62 000 personer bor i Norrtälje kommun och på sommaren bor här närmare 200 000 personer, tack vare att vi har flest fritidshus i hela landet.

Etableringsgrupp

För att ge företagare en snabb kontakt och rätt service har vi en etableringsgrupp som består av representanter från olika avdelningar som jobbar tillsammans inom kommunen.

Till Norrtälje växer
Senast ändrad: 2019-02-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.