Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Båtupptagning hösten 2019 - Norrtälje Hamn

Tre tillfällen finns för båtupptagning i Norrtälje hamn.

  1. Lördag 12/10 mellan 08:00-16:00
  2. Lördag 19/10 mellan 08:00-16:00
  3. Lördag 26/10 mellan 08:00-16:00
  4. Passage in och ut, villkor för inpassering fås efter att föranmälan gjorts, vid föranmälan anges namn, adress och telefonnummer. Föranmälan görs av båtägare till
    rickard.zander@norrtalje.se
  5. Om ingen föranmälan gjorts senast torsdag kl. 21.00 innan aktuella datum kommer ej heller båtupptagning att kunna ske.
  6. För att möjliggöra båtupptagning tas Kajen tillfälligt ur Norrtälje Hamn projektets arbetsområde, för att ge tillträde för annan verksamhet än projektets arbeten. All upplåtelse av allmän plats sker mot ersättning enligt taxa. Båtupptagning sker mot en avgift på 300:-/båt. Avgiften faktureras av Norrtälje kommun till båtägaren.

Båtägare bekostar sina egna lyft och vid föranmälan skall transport vara ordnad.
Området runt båtupptagningen är ett arbetsområde och av den anledningen gäller entreprenörens krav enligt deras arbetsmiljöplan.

Kan inte båtupptagning ske på ovanstående tider så måste vi hänvisa till andra kajer såsom Gräddö marina och Gräddö ångbåtsbrygga.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.