Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Barnens konsthall

pedagogisk

Norrtälje konsthall är en plats för överraskningar. Här finns mycket att upptäcka för barn i alla åldrar. I anslutning till varje utställning finns ett informationsmaterial om konstnärerna och texter om utställningen. Vi erbjuder flera visningar med fri entré, konstnärsmöten och workshops.  

https://kultur.norrtalje.se/web/arena/norrtalje-konsthall

Visningar för förskola och skola

Konsthallen erbjuder pedagogiska visningar till kommunens alla förskolor och skolor. Vi börjar med en introduktion av utställningen där ett samtal om det vi ser och upplever står i fokus. Samtidskonsten ställer ofta frågor som berör mig som människa och om sånt som händer i samhället och världen. I samtalet ges tid för reflektion, diskussion, ifrågasättande, skratt och förundran. I bildverkstan fortsätter vi sen med att arbeta med olika material och teman som på olika sätt fördjupar och breddar vår upplevelse av utställningen.

Vi anpassar våra visningar för åldersgruppen och såväl förskolebarn som elever i grundskola och gymnasium är välkomna. Besöket tar cirka 1.5 timme och för er som reser långt går det bra att äta matsäck i konsthallen, säg bara till när du bokar. Alla visningar och workshops är gratis för barn och unga i kommunen. Konsthallen är öppen för visningar alla vardagar kl. 9-16 och du som är pedagog bokar via  e-post: jimmy.gustafsson@norrtalje.se 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.