Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kulturannons

Norrtelje Tidning publicerar varje fredag kulturannonser. Som arrangör av evenemang kan du via kommunen annonsera med ett subventionerat pris.

En kulturannons presenteras varje fredag i Norrtelje Tidning. Annonsutrymmet är subventionerat av oss och är avsett för arrangemang med kulturellt innehåll inom områdena scenkonst, bildkonst, litteratur, film och kulturhistoria som arrangeras av kulturföreningar eller annan icke-kommersiell arrangör.

Annonsen kostar 600 kr (inkl. moms) och faktureras av oss i efterskott.

Du bokar en annons genom att fylla i och skicka formuläret nedan senast tisdag klockan 12.00 den vecka du vill ha annonsen införd.

OBS: Tidigare manuslämning i sommar. 
På grund av semestrar behöver du lämna in ditt manus extra tidigt om du vill göra reklam för programpunkter som äger rum under vecka 30, 31, 32 och 33. Sista lämningsdag för dessa annonser är måndagen den 16 juli klockan 12.00. Välkommen med ditt kulturtips!

Fakturauppgifter

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.