Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kultur i skolan

Kultur och fritidskontoret genomför varje termin program för förskolor och skolor med teater, dans, musikföreställningar och skolbio.

bild barnkultur

Alla kommunens förskolor och skolor, kommunala såväl som privata, kan kostnadsfritt ta del av utbudet och boka in sig. Programmen presenteras i en utbudskatalog som skickas till alla förskolor och skolor i kommunen en gång per termin. 

Bokning sker via mail: skolbokning@norrtalje.se

Vill ni förbereda er inför teaterbesöket och få inspiration att arbeta vidare efteråt? Här kan ni läsa Riksteaterns handledning: ”Att öppna nya världar- en handledning om att gå på teater och dans med barn i förskola och skola”. 

Vi vill gärna att elever och lärare berättar om sina intryck och uppleveler från föreställningen som de varit på. Utvärderingsmallen hittar ni här.

Vi vill även att ni berättar vad ni tycker om skolbiovisningarna. Utvärderingsmallen hittar ni här.

Du som är förskollärare eller lärare och har frågor eller vill ha mer information kan kontakta barnkulturproducent Hanna Lundmark via telefon 0176 28 42 07, Hanna når ni på e-post hanna.lundmark@norrtalje.se

Förtydligande:
Kultur i skolan är inte samma sak som Skapande skola. Skapande skola bekostas av statens kulturråd och är kostnadsfri för skolor som deltar. Inför kommande läsår görs en anmälan från skolans rektor om deltagande i Skapande skola för hela skolans räkning.  Vid frågor om eller synpunkter på Skapande skola kontakta samordnaren Emilia Ekeblad:

emilia.ekeblad@norrtalje.se  eller 0176-74768. Om du vill boka Skapande skola eller läsa mer kan du klicka här

 

Kultur i skolan bekostas av kommunens egna medel och det beslutas av kultur- och fritidsnämnden. Kultur i skolan är helt gratis och medverkan är frivillig. Huvudansvarig är barnkulturproducenten Hanna Lundmark.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.