Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Tänd motionsspåret med din mobil

Belysningen i motionsspåret Vigelsjö-Färsna-Knutby i Norrtälje tänds automatiskt vid skymning och lyser till kl. 21. Mellan kl. 21-24 och kl. 05-gryningen kan du själv ringa för att tända belysningen i motionsspåret.

Det finns tre belysningszoner i motionsspåret med olika telefonnummer.

Zon 1 är Vigelsjöslingan – den tänds genom att ringa tel. 073 962 38 43, eller genom att trycka på tändknappen på belysningstolpen vid Lommarskolan.

Zon 2 är spåret mellan Vigelsjö och Knutby – den tänds genom att ringa tel. 073 962 38 41, eller genom att trycka på tändknappen på belysningsstolpen vid infarten till Färsna gård.

Zon 3 är Knutbyslingan – den tänds genom att ringa tel. 073 962 38 42, eller genom att trycka på tändknappen på belysningstolpen vid Brukshundsklubben.

När du ringer så låt två signaler gå fram, sen bryts samtalet och belysningen tänds. Det lyser då i 60 minuter.

Här hittar du en karta över motionsspåret och belysningsstolpar med tändknapp.

Automatisk tändning av belysning vid rörelse

 På Knutbyslingan genomför vi nu ett försök med 10 stycken armaturer som tänds automatiskt vid rörelse, det betyder att belysningen tänds när någon passerar.

Informera oss gärna om hur det fungerar och hur du upplever belysningen. Kontakta oss via e-post kultur.fritidsnamnden@norrtalje.se

 

Till Friluftsliv och motion
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.