Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Lekparker

I Norrtälje kommun finns 18 lekparker som sköts av kommunen. Klicka på lekparken för att veta mer om vad som finns. Klicka på kartbilden för att zooma i kartan.

Antal träffar:
 • Alvägens lekpark Alvägen, Rimbo

  Lekparken ligger mellan Alvägen och Kungsbackevägen. Här finns en klätterställning för mindre barn, en snurrkarusell, gungor och en sandlåda.

 • Badvägens lekpark Badvägen 3, Norrtälje

  Lekparken ligger i Vigelsjö mellan Vigelsjövägen och Badvägen och har en stor klätterställning med rutschkana. Det finns även vanliga gungor, smågungor i form av olika djur samt en pulkabacke.

 • Ekvägens lekpark Emmavägen 2, Hallstavik

  Lekparken ligger mellan Ekvägen och Emmavägen och är en stor lekpark. Här finns en kompisgunga där flera kan gunga samtidigt, en klätterställning med rutschkana samt en cykelkarusell. Det finns också en grusplan med ett multimål där man kan spela basket och fotboll.

 • Flygfältets lekpark Drottning Kristinas väg 61, Norrtälje

  Lekparken ligger mellan Drottning Kristinas väg och Flygaregatan. Här finns en klätterställning i form av ett flygplan, en mindre gunga och en klätterkub samt en sandlåda. I närheten av lekparken finns en plaskdamm.

 • Färsna skogslekplats Eljusspåret i Färsna. GPS-koordinater: 59.777758, 18.708419, Norrtälje

  Färsna skogslekplats är en spännande lekplats för dig som gillar äventyr. Börja i banan och fortsätt sedan vidare ut i naturen. Själva skogslekplatsen består av en hinderbana för barn, vindskydd, grillplats och motionsredskap och massor av omgivande natur.

 • Håstaparkens lekpark Parkvägen, Rimbo

  Lekparken ligger mellan Parkvägen och Björkrisvägen och är en stor lekpark med klätterställning med rutschkana. Här finns även en klätterställning för mindre barn, smågungor i form av olika djur, vanliga gungor och en vippgunga.

 • Johannavägens lekpark Johannavägen 31, Hallstavik

  Lekparken ligger mellan Johannavägen och Karolinavägen. Här finns gungor, en klätterställning, en mindre rutschkana och en sandlåda. Delar av lekutrustningen kommer att bytas ut under 2014.

 • Järnvägsparken Uppsalavägen 2, Rimbo

  Lekparken ligger mellan Uppsalavägen och Vibyvägen och är tillgänglighetsanpassad. Här finns en stor klätterställning med rutschkana, balansredskap, gungor och sandlåda.

 • Karolinavägens lekpark Karolinavägen 23, Hallstavik

  Lekparken ligger i slutet av Karolinavägen mot Kvarnvägen och är en liten lekpark med gungor och sandlåda.

 • Lotsgatans lekpark Lotsgatan, Norrtälje

  Lekparken ligger i Kvisthamra vid Lotsgatan. Det är en liten lekpark med en klätterställning för mindre barn, en sandlåda och en gunga.

 • Marknadsvägens lekpark Marknadsvägen16, Rimbo

  Lekparken ligger mellan Marknadsvägen och Hästvägen och har en rutschkana en sandlåda och små gungor i form av olika djur.

 • Nyponvägens lekpark Nyponvägen 55, Norrtälje

  Lekparken ligger längs med Nyponvägen, mellan Fågelsången och Solbacka. Här finns en grusplan med ett multimål där man kan spela t.ex. basket och fotboll.

 • Plaskdammsparken Skolvägen14, Hallstavik

  Lekparken ligger mellan Roslagsvägen och Skolvägen bredvid Hallstaviks centralskola. Lekparken är tillgänglighetsanpassad och här finns en lekställning i form av en båt, en kompisgunga där flera kan gunga samtidigt samt en snurrkarusell. I anslutning till lekparken finns en plaskdamm.

 • Rundvägens lekpark Rundvägen5, Norrtälje

  Lekparken ligger i Kvisthamra, vid Rundvägen. Här finns gungor, ett lekhus, en sandlåda och en mindre rutschkana.

 • Sjölundshagens lekpark Almvägen 20, Hallstavik

  Lekparken ligger mellan Lundvägen och Almvägen. Det finns gungor, ett lekhus med rutschkana och mindre gungor i form av olika djur.

 • Skarsjöparken Rånäsvägen 3C, Rimbo

  Lekparken ligger mellan Rånäsvägen och Ekdalsvägen inne i grönområdet. Här finns den största kompisgungan i kommunen, där flera kan gunga samtidigt. Det finns även en klätterställning, en cykelkarusell och små gungor.

 • Societetsparken Societetsparken, Norrtälje

  Lekparken ligger mitt i Societetsparken och är en stor lekpark som är tillgänglighetsanpassad. Det finns en klätterställning i form av ett piratskepp, gungor och två sandlådor.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.