Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Badplatser

Hos oss hittar du många badplatser där du kan uppleva sol och bad i härliga miljöer! Det är inte tillåtet att ha med sig hundar på Norrtälje kommuns badplatser. För mer information om regelverk och klassning av bad samt provtagningsresultat besök gärna Havs- och vattenmyndighetens webbplats.

Antal träffar:
 • Arkadiens badplats

  Badplatsen Arkadien ligger vid Långsjöns norra strand, söder om Rimbo. Här hittar du en cirka 75 meter lång sandstrand med klipphällar och gräsbevuxen liggyta med enstaka träd som passar bra för lek och avkoppling. I närheten av badplatsen finns en idrottsplats där du kan motionera.

 • Hallstavik utomhusbad 0175 256 26 Ansgarsvägen 22, Hallstavik

  Hallstavik är ett tempererat utomhusbad som håller cirka 27 grader. Badet har en småbarnsdel, ungdomsdel med vattenrutschbana och hopplagun och en vuxendel med simbassäng.

 • Backbyns badplats

  Badplatsen ligger vid Backbyn på ön Singös östra sida. Här hittar du 20 meter strandlinje och en sandstrand med gräsytor i en skyddad vik i söderläge. Öster om badplatsen finns ett fiskeläge. Singö är cirka 8 gånger 5 km till ytan och möjlighet till naturbad finns på flera ställen runt ön.

 • Bergbys badplats

  Badplatsen ligger vid Väddövikens västra sida och sköts av Bergby camping. Här hittar du en sandstrand med cirka 125 meter strandlinje och stora gräsytor intill Bergby camping.

 • Björkö-Örns badplats

  Badplatsen ligger vid Norrtäljeviken södra strand, väster om Gräddö. Här hittar du en sandstrand med cirka 85 meter strandlinje i norrläge. Här finns också mindre områden med plan gräsmatta. På badplatsen finns också en klätterbåt, en beachvolleyplan och en caféservering.

 • Gillfjärdens badplats

  Här finns en sandstrand med cirka 22 meter strandlinje i söderläge. Här finns gräsmatta som passar bra för både lek och avkoppling. På badplatsen finns också en eldstad.

 • Gisens badplats

  Badplatsen ligger vid sjön Gisens norra strand, söder om Edsbro. Här finns cirka 40 meter strandlinje och plan gräsyta som lämpar sig för både lek och avkoppling. Runt om badplatsen finns gott om lövskog. Här finns också gungor och en eldstad.

 • Gunnsjöns badplats

  Badplatsen ligger vid sjön Gunnsjöns södra strand, i norrläge, och består av slät berghäll. Runt om badplatsen finns gott om tallskog.

 • Håknäs badplats

  Badplatsen ligger på Vätö vid Norrtäljevikens norra strand i västsydvästläge. Här hittar du en sandstrand med cirka 40 meter strandlinje. I anslutning till badplatsen finns också en gräsmatta med enstaka träd.

 • Kvarnsands badplats

  Badplatsen ligger på Väddös östkust och har cirka 190 meter lång strandlinje i österläge. Runtom badplatsen finns gott om tallskog. På Kvarnsand finns också en eldstad och en beachvolleybollplan.

 • Kärleksuddens badplats

  Badplatsen ligger i centrala Norrtälje, mellan Norrtäljeviken och Kvisthamraviken i söderläge. Här finns en sandstrand med cirka 50 meter strandlinje och sluttande gräsmatta omgärdad av enstaka lövträd och villaområden. Vid badplatsen finns en restaurang.

 • Largens badplats

  Badplatsen ligger vid sjön Largens norra strand och har cirka 60 meter strandlinje i söderläge. Här hittar du både sandstrand och plana gräsmattor som passar utmärkt för både lek och avkoppling. På badplatsen finns också en eldstad.

 • Lindbackens badplats

  Badplatsen ligger vid södra delen sjön Gavellångsjön, norr om Rånäs samhälle. Stranden består av gräs och sand och har en cirka 15 meter lång strandlinje i västerläge. Runt om badplatsen finns gott om blandskog.

 • Lommarbadet

  Badplatsen ligger vid sjön Lommarens östra strand, nedanför bostadsområdet Vigelsjö i Norrtälje. Här finns cirka 75 meter strandlinje i söderläge, en svagt sluttande gräsmatta med enstaka tallar. Längs badplatsen finns en asfalterad gångväg. Bredvid Lommarbadet ligger Vigelsjö friluftsområde. Här finns en kiosk, bastu, flotte och en vattenrutschbana. Rullstolsramp ut i vattnet finns.

 • Lundabadet

  Badplatsen ligger vid Norrtäljevikens norra strand i söderläge. Här finns två stränder med 65 respektive 40 meter strandlinje. Här finns också två sluttande gräsplaner som omgärdas av blandskog. Lundabadet är en av våra större badplatser.

 • Lågarö-Örns badplats

  Badplatsen Lågarö-Örn ligger vid Norrtäljevikens södra strand, norr om Södersvik, i öster och norrläge. Här finns cirka 68 meter strandlinje med sand vid strandlinjen och i övrigt en plan gräsmatta. På badplatsen finns en eldstad. I anslutning till badplatsen finns en mindre ö som du når via en smal landtunga. Parkering finns cirka 200 meter bort.

 • Malstabadet

  Malstabadet ligger nedanför Malsta kyrka vid sjön Lommarens norra strand. Här finns en cirka 20 meter strandlinje och plan gräsmatta i söderläge. På badplatsen finns också en eldstad.

 • Marums badplats

  Badplatsen ligger på Björkös sydvästra strand, söder om Marum i sydvästläge. Här finns en strandlinje med cirka 65 meter strandlinje och långgrund, lite stenig botten. På badplatsen finns också en flotte och en gungställning. Här finns rullstolsramp ut i vattnet.

 • Morabadet

  Morabadet ligger på östra sidan av Bergshamraviken i norrläge. Här hittar du cirka 40 meter strandlinje som består av sand och en sluttande gräsmatta.

 • Mälbys badplats

  Badplatsen ligger vid Ortalavikens östra strand, strax norr om Älmsta samhälle. Här hittar du cirka 100 meter strandlinje med sand, sluttande och kuperad gräsyta. På badplatsen finns en gungställning, en eldstad och en flotte.

 • Nysättras badplats

  Badplatsen ligger vid Vätösundets västra strand öster om Nysättra i söderläge. Här finns cirka 10 meter strandlinje och sluttande gräsyta. Badplatsen är omgärdad av löv- och barrskog. Här finns en eldstad och två mindre klätterställningar.

 • Rådas badplats

  Badplatsen ligger vid Rådasjöns västra del, mellan Södra respektive Norra Råda. Badplatsen har cirka 26 meter strandlinje, sandstrand och plan gräsyta.

 • Rådmansholmens badplats

  Ett skyddat strandbad med långgrund strand eller bad från brygga.

 • Sandbankens badplats

  Badplatsen ligger vid sjön Långsjöns norra strand och har cirka 35 meter strandlinje i söderläge. Här finns två områden med gräsmatta, en svagt sluttande samt en kraftigt lutande som sedan planar ut ovanför övriga badområdet. På badplatsen finns en eldstad och en gungställning.

 • Sandvikens badplats

  Badplatsen Sandviken ligger på Väddös östra kust och har cirka 60 meter strandlinje med sandstrand i österläge. Badplatsen ligger i anslutning till och sköts av Sandvikens camping. På badplatsen finns en lekplats med gunga, klätterställning och en rutschkana.

 • Solöbadet

  Badplatsen ligger på ön Solös södra sida. Här finns cirka 20 meter strandlinje, flotte och en plan gräsmatta omgärdad av lövskog. På sommaren erbjuds simskola på badplatsen. Läs mer på Solö simskoleförenings webbplats(http://www.solosimskola.se/) och på Solö simskolas sida på Facebook.

 • Spillersboda badplats

  Badplatsen ligger i Spillersboda samhälle och har cirka 20 meter strandlinje i söderläge. På badplatsen finns en brygga ut till en liten holme.

 • Svanberga badplats

  Badplatsen ligger vid sjön Erkens östra strand, vid södra infarten till Svanberga samhälle. Här finns cirka 50 meter strandlinje med sandstrand och sluttande gräsyta i västerläge. På badplatsen finns även en grillplats, en klätterställning och en beachvolleyplan.

 • Uddhamnens badplats

  Badplatsen ligger norr om Herräng samhälle och har cirka 100 meter strandlinje med sandstrand och plan gräsyta i norrläge. På badplatsen finns en gungställning och öster om Uddhamn finns en båthamn.

 • Vängsjöns badplats

  Badplatsen ligger vid Vängsjöns östra strand, 4 kilometer norr om Gottröra. Här finns cirka 20 m strandlinje med lite sand och svagt sluttande gräsmatta med enstaka lövträd i västerläge. Omgärdas av blandskog. På badplatsen finns en eldstad och en sandlåda.

 • Åkeröbadets badplats

  Badplatsen ligger mellan Bålö och Åkerö i Åkeröfjärden och ha cirka 24 meter strandlinje med sandstrand och plan gräsmatta i västerläge.Via bryggor når du ut till en liten ö.

 • Östervikens badplats

  Badplatsen ligger på östra sidan av norra udden på ön Yxlan och har cirka 60 meter strandlinje, sandstrand och plan gräsmatta i österläge. I viken finns småbåtsbryggor. På badplatsen finns en eldstad.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.