Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Samverkansråd

Kommunala pensionärsrådet (KPR)

Kommunala pensionärsrådet är ett rådgivande organ. Syftet är att öka inflytandet och insynen för pensionärsorganisationer i Norrtälje kommun i frågor som berör äldre i kommunen. Detta genom diskussioner, samråd och informationsutbyte mellan deltagarna.

Rådet för funktionshinder (RFF)

Rådet för funktionshinder är ett rådgivande organ. Syftet är att öka inflytandet och insynen för handikapporganisationer i Norrtälje kommun i frågor som berör personer med funktionsnedsättning. Detta genom diskussioner, samråd och informationsutbyte mellan deltagarna.

Sammanträden 2017

Kommunala pensionärsrådet och rådet för funktionshinder har gemensamma sammanträden.

Datum    Tid
23 februari    13.00-16.30
1 juni    13.00-16.30
21 september    13.00-16.30
14 december    09.00-12.00

Om inget annat anges så hålls sammanträdena i Norrtäljesalen i kommunhuset Ankaret i Norrtälje. Sammanträdena är offentliga.

Dagordning och protokoll

Dagordning 23 februari KPR.pdf

Dagordning 23 februari RFF.pdf

Kontakt

Vid frågor gällande det kommunala pensionärsrådet eller rådet för funktionshinder kontakta Tomas Sjöberg via kontaktcenter på 0176 710 00.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.