Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kallelser och protokoll

Här kan du söka bland de handlingar som vi har registrerat i våra diarier. Du hittar kallelser och protokoll från fullmäktige och nämndernas sammanträde, inklusive nämndernas inkomna och utgående handlingar*.

Så här hittar du i diariet
För att söka dokument i diariet skriver det sökord du är intresserad av i sökfältet. Som standard söker systemet i alla kommunens diarier men om du bara är intresserad av att söka efter dokument från en specifik nämnd kan du välja från vilket diarium du vill söka dokumenten från i rullgardinsmenyn. De handlingar som inte innehåller personuppgifter kan du läsa i sin helhet.

Kallelser och protokoll
Om du bara vill söka kallelser och protokoll klickar du på knappen ”mötestillfällen” till höger om sökfältet. Då får du upp alla ärenden som ligger på föredragningslistan samt kallelse och protokoll från sammanträdet. Om du bara vill söka bland ärenden ska du klicka på knappen ”ärende” till höger om sökfältet.

* Observera att bygg- och miljönämnden endast publicerar protokoll och kallelser på webben.

Kallelsen ska finnas ute en vecka före sammanträdet. Justeringstid för protokollet bestäms på sammanträdet, med undantag från kommunfullmäktige där justeringstid anges i kallelsen. Protokollen läggs ut dagen efter justering.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.