Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Norrtälje Nyckel

Norrtäljenyckel

Rospiggarnas Mikael Teurnberg tilldelas Norrtälje Nyckel 2017

Belöningskommitténs ledamöter utgörs av presidierna i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kultur- och fritidsnämnden. Motiveringen var följande:

”Han får den för ett starkt personligt ledarskap och en vilja av järn inspirerat sin klubb till stordåd och svenskt mästerskap.

Mikael Teurnberg har under en lång tid levt och lever fortfarande för speedway. Han är född i speedwayorten Målilla, men det är som lagledare och sportchef i Rospiggarna från Hallstavik han har lett ett lag till vinst i Elitserien och ett nytt SM-guld förra året.

Mikael har dessutom, i sann entreprenörsanda, varit den drivande kraften för att EM i speedway kommer att köras i Hallstavik i år, något som gör att Hallstavik och Norrtälje kommun kommer att synas i hela Europa.

Mikael Teurnberg är en värdig mottagare av Norrtälje Nyckel 2017.”

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.