Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Räddningstjänst

Räddningstjänsten ansvarar för samordning och delar av utförandet av kommunens arbete med skydd mot olyckor, säkerhet och krisberedskap.

Arbetet syftar både till att stärka invånarnas trygghet och säkerhet samt till att säkerställa kommunens förmåga till leverans, såväl i vardag som vid kris eller andra störningar. Målet är en trygg och säker kommun.
Utifrån Mål och Budget samordnar avdelningen kommunens säkerhets- och krisberedskapsarbete, är kommunens sakkunniga i risk- och säkerhetsfrågor kopplat till bland annat plan- och byggprocess, utgör myndighet i tillstånds- och tillsynsärenden, utbildar och informerar invånare och kommunens medarbetare i skydd mot olyckor, rycker ut på såväl räddnings- som vissa sjukvårdsinsatser vid inträffade olyckor samt bistår med krisstöd för drabbade.

Verksamheten upprätthåller dygnetruntberedskap på fem orter i kommunen:

  • Norrtälje
  • Rimbo
  • Hallstavik
  • Älmsta
  • Blidö.

Räddningschef
Magnus Wallin
Telefon
 0176 710 00, Kontaktcenter
Besöksadress Baldersgatan 27J
Postadress Box 802, 761 28 Norrtälje
E-post magnus.wallin@norrtalje.se

Till Kommunens organisation
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.