Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kontor

Kommundirektören har det övergripande ansvaret för kommunens förvaltningskontor och samordnar arbetet mellan kontoren. Varje kontor kan vara indelad i olika avdelningar och enheter. På de olika kontoren arbetar tjänstemän dels med att planera och göra det som nämnden har beslutat, dels med att ta fram underlag som stöd för de förtroendevalda när de ska fatta beslut.

Kommundirektören

Kommunens högste tjänsteman och chef är kommundirektören. Kommundirektören leder kommunens kommunkoncerngrupp där direktörerna för förvaltningarna samt de kommunala bolagen ingår. I kommunkoncernens ledning ingår även ett antal nyckelfunktioner tillsammans med avdelningscheferna inom kommunstyrelsekontoret.

Kommundirektören har till sitt förfogande en stab med uppdrag att säkerställa att ärenden hanteras på ett rättsligt korrekt sätt inför beslut som ska fattas. Staben ansvara även för att styr och ledning utifrån Mål och Budget säkras för hela organisationen.

 

Kommundirektör Ulla-Marie Hellenberg

Telefon 0176 710 00, Kontaktcenter
E-post ulla-marie.hellenberg@norrtalje.se

 

Chefssekreterare Yvonne Ruthberg 

Telefon 0176 746 22 
E-post yvonne.rutberg@norrtalje.se

Till Kommunens organisation
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.