Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Dokumentation från Herräng 29 april

Två möten på samma dag. I Herräng var deltagarantalet relativt lågt ( under 20 ) med idérikedomen stor. I Herräng var följande områden i fokus:- Tillgång till service- Infrastruktur och kommunikation- Upplevelse och turism- Lokalt utvecklingsarbete.

Herräng

Här betonades hur viktigt danslägret är för bygden, både för boende och företagare. Här diskuterades också behovet av hemleveranser flitigt och framtida mobilitetsmöjligheter såsom drönare och robotbussar. Också behovet av trygghet lyftes fram och det positiva med en fortsatt digitalisering, inte minst vilka fördelar det skulle kunna ha för hemtjänsten.

En annan fråga som kom upp var att tillvarata skärgårdsmiljön än mer, i ett tänkt framtidsscenario var båtlivets betydelse för Herrängsbygden stor och inom detta område såg man många möjligheter.

Herräng har vidare behov av ökad etablering av småföretagare och att antalet boendemöjligheter ökar, för framförallt äldre och unga, är en angelägen fråga.

 

Tack samtliga deltagare för ett givande möte!  

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.