Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Dokumentation från Lohärad 18 maj

Denna kväll kom sommarvärmen till vår kommun vilket kan ha påverkat möjligheter och prioriteringar för att delta i denna aktivitet. Det låga antalet deltagare innebar att det istället för workshops blev ett gemensamt samtal så i ordmolnet nedan har alla orden samma storlek denna gång.

Ordmoln Lohärad

De fokusområden som prioriterades denna gång var: 

  • Infrastruktur och kommunikation
  • Förutsättningar och villkor för företagande
  • Bygga och bo
  • Lokalt utvecklingsarbete

En fråga som tas upp vid varje möte är vilka kanaler och metoder som är mest effektiva för att sprida information. Det har ju tidigare ej funnits någon särskild kommunal hemsida för landsbygds- och skärgårdsutveckling och det räcker inte med tidningsannonser för att skapa medvetenhet om att man där nu kan finna information kring att detta utvecklingsarbete pågår och vad detta arbete innebär och innehåller.

När alla utvecklingsmöten är avslutade ( sista mötet är 13 juni ) skall ett utkast till program utarbetas som alla kan lämna synpunkter på. Detta kommer att läggas ut på hemsidan omkring 1 september. Alla utvecklingsmöten som ordnas nu under våren ger oss många tips kring t.ex. olika utvecklingsgruppers och föreningars informationsvägar som vi kan ha stor hjälp av för att sprida detta till så många som möjligt.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.