Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Dokumentation från Edsbro 23 maj

Ordmoln Edsbro

Även här landade deltagarantalet på knappt 20 personer. Enligt våra bedömningar, det möte med absolut lägst medianålder hittills.

Här var det en samstämmighet kring de högst prioriterade fokusområdena:

  • Infrastruktur och kommunikation
  • Tillgång till service
  • Bygga och bo

Vid mötena deltar olika kommunala verksamhetsföreträdare. Den här gången var det kommunens infrastrukturstrateg som bistod kommunens programansvarige. En nyhet som presenterades var att GC-vägen till Lummevi IP ska behandlas på kommande kommunstyrelsemöte, då förhandlingarna med trafikverket nu är klara, med inriktningen att det ska vara klart hösten 2018.

Sammanfattningsvis ett framtidsinriktat möte med många värdefulla reflexioner. Det arbetssätt som används var uppskattat. I Edsbro finns ett starkt föreningsliv men att ingå och lokalt formera sig i ett ännu tydligare sammanhang för att företräda bygden i  utvecklings-frågor efterlystes.

Stort tack till alla deltagare för ett givande möte!

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.