Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Var med och bygg Sveriges populäraste landsbygd!

I Norrtälje kommun fortsätter vi vårt arbete för att skapa en livskraftig landsbygd och skärgård. Förslaget till landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram var på remiss mellan den 5 september och den 27 oktober 2017. Resultatet lämnas till kommunkansliet senast den 15 december för att sedan tas upp i kommunstyrelsens arbetsutskott och sedan beslut i Kommunfullmäktige till våren 2018.

Landsbygd

Synpunkter på remissen

Alla har varit välkomna att lämna synpunkter på förslaget till landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram genom att fylla i ett webbformulär eller genom att delta på höstens dialogcaféer. Nedan kan du ladda ner remiss och faktakompendiet Underlag och nulägesanalys.

Möten under hösten 2017

Under hösten tog vi in synpunkter på förslaget till landsbygds- och skärgårdutvecklingsprogram genom att bjuda in till dialogcaféer på sex platser i kommunen. Vi valde metoden dialogcafé för att så många som möjligt ska få komma till tals. På dialogcaféerna diskuterades de sju fokusområdena som är angivna i förslaget till landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram, det vill säga infrastruktur & kommunkation, tillgång till service, bygga & bo, kultur & fritid, upplevelse & turism, villkor för företagande och lokalt utvecklingsarbete.

Resultatet av remissen lämnas till kommunkansliet senast den 15 december för att sedan tas upp i kommunstyrelsens arbetsutskott och sedan beslut i Kommunfullmäktige till våren 2018.

För mer information:

Torkel Andersson, utvecklingsstrateg - torkel.andersson@norrtalje.se eller 0176 - 711 68

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.