Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

UniCon 2019

Välkommen till årets UniCon som äger rum på Ungdomshuset Verket i Norrtälje.

UniCon 2019 - Banner

Hej alla nyfikna UniCon-fans! Här kommer en uppdatering av hemsidan gällande "UniCon 2019-Star Wars Edition” (lördagen den 19 oktober) för er kännedom! Huvudarrangören Ungdomshuset Verket i Norrtälje jobbar på för fullt med planeringen av konventet och vi har redan kontrakterat många av våra samarbetspartners, sponsorer, artister och organisationer. Vi kommer att göra en ny uppdatering av hemsidan (samt släppa den officiella huvudaffischen) i början av höstterminen och då med fler klara samarbetspartners osv. Dock så kan ni nu gå in och kika på vad vi har att erbjuda Varsågoda! ;-) / Mvh Ungdomshuset Verket, Ung Fritid-Norrtälje Kommun.

UniCon-aktiviteter:

 

LASERSVÄRDSFÄKTNING: LudoSport Sweden (organisation som tränar och tävlar med ofarliga ”lasersvärd”) kommer under hela dagen att hålla uppvisningar samt prova-på-pass för våra besökare! Samma känsla som i de klassiska star-wars-filmerna med du får behålla dina kroppsdelar!

COSPLAYTÄVLING: Svenska Cosplayföreningen kommer att gästa oss med bl. a. kompetenta domare och hålla en tävling med flera olika tävlingskategorier och, med tanke på årets tema, även kategori för ”rymdkaraktärer”. Fler nyheter är på gång men dessa är lite hemliga än så länge! Håll ut.. ;-)

NÖRDHÄNG NORRTÄLJE: En egen zon på UniCon med ett smörgåsbord av allehanda aktiviteter! Nördhäng Norrtälje är en ideell spel- och nördförening. Vårt syfte är att syssla med och öka intresset för kortspel, brädspel, figurspel, rollspel samt kreativ verksamhet såsom nördpyssel, cosplay med mera. Vi samarbetar med ABF som tillhandahåller lokaler för vår verksamhet i Folkets Hus i Norrtälje!

POP-UP-BIBLIOTEK: Norrtälje Stadsbibliotek & Rodenbiblioteket kommer att ha en lite lugnare chill-avdelning med ett spännande och varierat utbud ’med inriktning’ på UniCon 2019!

SPELZONEN: (TV- och dataspel m.m.) Självklart så kommer vi att ha en rejäl och varierad avdelning inom detta område och i nuläget så planerar vi denna verksamhet tillsammans med megabutiken ”Spel & Sånt” samt Norrtälje E-Sportsförening! Mer info kommer!

GEEKMARKET: (Försäljning av konventprylar, ateljé, utställningar m.m.) Vi kommer, som förra året, att ha en egen del för denna typ av verksamhet och om du är är intresserad så hör av dig till oss! Mer info kommer senare!

STAR WARS-KARAKTÄRER: Vi jobbar på för fullt för att få så många karaktärer som möjligt ifrån de klassiska filmerna att komma och gästa vårt konvent. I bästa fall så får vi loss: Storm Troopers, Jediriddare, robotar etc till Norrtälje! (Vi förhandlar för fullt men inväntar klara överenskommelser!)

Artister:

 

R-10 (K-POP-DANSGRUPP): För tredje året i rad (och därmed titulerade ”UniCons husbalett”) så kommer Stockholms-gruppen R-10 och gästar oss med rafflande danskoreografier samt prova-på-dansklasser! R-10 är stora inom genren och levererar alltid!

DR KANANGA (MUSIKGRUPP): Denna högoktaniga trio levererar världs-hits till ett inferno av percussioninstrument och dj-a´nde! Denna musikshow kommer garanterat att få UniCon 2019 att svänga loss!!

REU-NIGHT (K-POP-DANSGRUPP): De yngre och roslagenbaserade dansmedlemmarna i REU-Night gjorde sin premiär på UniCon 2018 och var mycket uppskattade! I år har de utökat med fler dansare och kommer att bjuda på nya coola dansnummer och diverse danshappenings!

 

Sponsorer:

Grannköket Catering

Norrtälje Tidning

 

För mer info kontakta Ungdomshuset Verket:
Kristian Hermanson - Mobil: 073 558 20 79
kristian.hermanson@norrtalje.se

Daniel Nilsson - Mobil: 073 962 33 10
daniel.nilsson@norrtalje.se

Mvh Personalen på Ungdomshuset VERKET i Norrtälje.

Nedan kan du se på förra årets after movie.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.