Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Så funkar Mitt Lov och lathund till Zoom

Från och med 2018 har Norrtälje kommun satsat på att bredda och utöka lovaktiviteterna. Läs om satsningen här. Här hittar ni även lathunden för Zoom.

Barn i kajak.

De senaste åren har bjudit på stor variation i utbudet av lovaktiviteter runt om i Norrtälje kommun. Från och med 2018 läggs det extra mycket energi på att ta fram aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar där de kan få komma ut i naturen eller göra roliga saker tillsammans med andra oavsätt förkunskaper. 
Sommaren 2020 ser tyvärr annorlunda ut på grund av Coronapandemin, vi kommer att göra aktiviteter digitalt för barn mellan 10-12 år. Ni hittar infomation i vår Mitt Lov kalender, följ oss gärna på sociala medier, Instagram och Facebook.

Tidigare har kommunen bjudet in föreningar att vara med i utformningen av framtidens lovprogram, för att ge föreningarna en möjlighet att visa upp och låta barnen prova på just deras aktivitet. Kommunen har satt upp en rad kriterier som gäller för den förening som vill vara med och arrangera en aktivitet.
Vi hoppas att vi ska kunna ta upp det här samarbetet till nästa sommar 2021.

Vill din förening vara med och arrangera lovaktiviteter runt om i kommunen? Mejla mittlov@norrtalje.se och berätta om din idé!

Lathund för Zoom

Årets lovaktiviteter är Corona-anpassade och äger rum digialt genom programmet Zoom.

Se länkarna nedan för att lära er hur ni använder Zoom.

Lathund till hur ni laddar ner Zoom

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.