Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Program för Rimbo kulturscen

På grund av den rådande coronapandemin har det inte varit möjligt att öppna upp Kulturscenen så som det var tänkt. Under hösten har det framförallt pågått inspelningar och repetitioner för att personal och tekniker ska få möjlighet att lära sig lokalen och utrustningen. Nu hoppas vi att det allvarliga läget ska förbättras framåt våren så det går att öppna kulturscenen för våra invånare. Norrtälje kommun håller alla kommunala lokaler stängda för uthyrning fram till och med 10 januari 2021, med vissa undantag för verksamhet som riktar sig till barn födda 2005 och yngre. Nedstängningen kan komma att förlängas.

Bålbroskolan i Rimbo och kulturscen i anslutning till skolan.Foto: Per Grothwww.pergroth.com

Här hittar du Norrtälje kommuns evenemangskalender där kommunens kulturutbud finns listat som evenemang. Programmet kommer att uppdateras i takt med att arrangemangen åter kommer igång.

Evenemangskalender

Till Kultur
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.