Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kommunkoreograf

År 2020 till sommaren 2021 kommer Norrtälje kommun att ha en kommunkoreograf. Danskompaniet som har residens i kommunen heter ReAct! Danskonstnärerna ges möjlighet att skapa relationer, både med invånare och personal, eftersom det sker under en längre tid. Alla projekt sker just nu digitalt och ni är alla varmt välkomna att delta.

ReAct! har residens i Norrtälje kommun år 2020.

PÅ GÅNG!

MISSA INTE FIRANDET AV DANSENS DAG MED PREMIÄR

”An Action for Norrtälje Town Hall” kommer att ha premiär i kväll 29 april kl 19.00. Gå in på länken för att vara med i äventyret!

stream.reactactions.com

VI FIRAR DANSENS DAG 29 APRIL

På torsdag 29 april firas Dansens dag över hela världen. I Norrtälje kommun uppmärksammas dagen av kommunkoreograferna ReAct! som kommer skapa en unik dansföreställning inne i vårt kommunhus på Estunavägen. Kom med oss in ”bakom kulisserna” och se danskonsten i kommunhusets hjärta. Dansfilmen kommer visas 29/4 på denna sida, kommunens Facebook och Instagram. 

NORRTÄLJE DANCE CHALLENGE

Stort TACK till alla som deltagit och som tittat på Norrtälje Dance Challenge. Över 150 invånare dansade i de fina dansfilmerna. Se dem på ReAct!:s instagramkonto under #norrtaljedance. Vinnare av gruppvideon är Brandstationen i Hallstavik! De kommer inbjudas till att vara med i ReAct!:s dansfilm som spelas in i juli.

DANSFILMEN

I juli kommer kommunkoreograferna skapa en dansfilm med Norrtälje kommun och dess invånare i fokus. Vill ni träffa ReAct!, delta i dansfilmen eller har en fråga maila: koko@norrtalje.se

WORKSHOPS OCH EVENEMANG

Danskompaniet ReAct! kommer under sitt residensår erbjuda bland annat föreställningar, workshops, lovverksamhet, pop-up events och skapa dansfilm. Allt äger rum digitalt för att minska risken för smittspridning.

BAKGRUND

Allt bekostas av utvecklingsmedel från Kulturrådet och Norrtälje kommuns egna medel samt är ett samarbete mellan Region Stockholm och Västra Götalands Regionen.

Följ deras resa genom residenset via deras egen sida genom att klicka här.

Följ dem även på facebook genom att klicka här.

Läs mer om danskompaniet ReAct!! på deras webbplats.

KONTAKT

Huvudprojektledare är Hanna Lundmark på Kultur- och fritidskontoret. Kontakta henne via mailladress koko@norrtalje.se.

Till Kultur
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.