Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

James Webb - The dreamer in me meets the dreamer in you

James Webb (1975) är en sydafrikansk konstnär baserad i Kapstaden. Hans konstnärliga arbete är ofta av storskalig natur där helhetsgestaltningar av olika kulturinstitutioner så som gallerier, konsthall och museer görs. Dessa gestaltningar har även en tendens att sträcka sig ut från institutionerna och in i det offentliga rummet. James Webb använder en mängd olika typer av media; ljud, installation och text där uttrycket är konceptuellt och minimalistiskt men även färgat av hans erfarenheter inom teater, religion och reklamvärlden.

I Norrtälje konsthall visades en rad olika konstverk som är typiska för James Webb. Ljud, text och installation sträckte sig från konsthallen ut i staden som en möjlighet till kommunikation mellan olika entiteter.

Till Kultur
Senast ändrad: 2021-09-29
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.