Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Katja Pettersson - Millisekund

Vi har till vår stora glädje möjligheten att presentera ett temporärt verk som deltog i Nobel Week Lights i Stockholm. Verket projicerades på en stor glasskärm utanför huvudentrén till Gustaf Vasa kyrka vid Odenplan fram till den 13/12 och projiceras nu på ett fönster på plan 3 i Norrtälje konsthall.

17/12-17/1 2021

Millisekund är ett verk i Alfred Nobels anda som visar kraftfulla explosioner i slow motion. Slumpartade molnvirvlar, färgkaskader som lockar till reflektion och fascination.

Katja Petterson (f. 1972) tog sin masterexamen i industridesign på konstfack 2004. Hon arbetar med rättvis design och som föreläsare och lektor bland annat på konstfack. Bland Katja Pettersons främsta offentliga gestaltningar räknas gestaltningen av gården på det nyrenoverde Stadsmuseet i Stockholm som invigdes 201.

Till Kultur
Senast ändrad: 2021-09-20
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.