Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Emma Hartman - Lush

Emma Hartman visar stora monumentala landskap. Med en säker penselföring och med rikt flödande färger i tunna lager formas ett landskap. Färgen är det essentiella i Emma Hartmans måleri. Genom de olika lagren av färg som skiftar och träder fram skapar hon en känsla av en plats som vi kan känna igen oss i men också känna av och förundras av vår egen fysiska existens.

20/3-29/5 2021

Utställningen innehåller också pastellteckningar av växter. Ett antal målningar på koppar med inspiration från CF Hill´s gestaltande av ljus och mörker.

Emma Hartman är född i Örebro 1974, bor och arbetar i Stockholm. Umeå Konsthögskola 2000 - 2006 och har haft ett flertal utställningar både nationellt och internationellt. Emma Hartman är representerad på Galleri Andersson och Sandström i Stockholm.

Till Kultur
Senast ändrad: 2021-09-20
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.