30/3 kl. 07.00: Telefonin på Tiohundra ur funktion Läs mer...
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Monograph - Lundahl & Seitl

Utställningen Monograph, en Soloutställning med konstnärsduon Lundahl & Seitl. Lundahl & Seitl’s konstverk är filosofiska undersökningar av gränser och kopplingar mellan det som är levande, olika objekt, platser och miljöer.

17 oktober – 28 november 2020

Det är första gången som vi kommer att få se Lundahl & Seitl's verk från olika perioder, det är verk från 2014 - 2020 som visas samtidigt i en och samma utställning. Verken har ofta skapats på uppdrag av museer, konsthallar eller biennaler från hela världen och nu är det ett unikt tillfälle att uppleva dem i relation till varandra. Utställningen på Norrtälje konsthall utgår från hur deras konst förhåller sig och definieras i relation till andra konstnärers verk, institutioner och discipliner. Lundahl & Seitl har under lång tid ägnat sig åt djupgående undersökningar kring hur perception verkar som ett aktivt medium.

Utställningen innehåller interaktiva moment människor emellan och därför har Norrtälje konsthall vidtagit extra försiktighetsåtgärder och bistår med skyddsutrustning vid beröring av människor och objekt i utställningen.

Senast ändrad: 2021-09-20