Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hitta mer i arkiven

Här kan du på egen hand söka i stadsarkivets olika arkivregister och hitta intressanta saker om kommunen. Om du tycker att det är svårt att söka i registren kan du såklart få hjälp av stadsarkivet.

Kallelser och protokoll

Här hittar du digitala kallelser och protokoll från Norrtälje kommuns fullmäktige, kommunstyrelsen, nämnder och råd från och med år 2008.

Digitalisering av handlingar

I samarbete med Arkivregister Stockholms Län pågår ett projekt med att digitalisera handlingar. Här hittar du alla 25 sockenkommuners protokoll för kommunalstämmor 1863-1951. Även bebyggelseinventeringar 1967-1970 för kommunens 25 socknar finns digitaliserade.

Du hittar Stockholms Läns arkivregister på foreningsarkivens webbplats

Hittar du inte det du letar efter?

Om du inte hittar det du letar efter i våra egna arkiv kan du pröva att söka i andra databaser, eftersom arkiv om Norrtälje även kan finnas på andra arkivinstitutioner. 

Är det svårt att förstå vad som står?

Titta i ordlistan för arkivtermer!

Till Kultur
Senast ändrad: 2022-06-28
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.