Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om Norrtälje museer

Norrtälje museer har till uppdrag att främja, stötta och agera samordnande för kulturarvsaktörer inom Norrtälje kommun. Organisationen har även ett uppdrag att arrangera och producera program och pedagogik i samarbete med andra aktörer och i egen regi. Den sammantagna karaktären av uppdraget kan delas upp i en utåtriktad, för allmänheten synlig del, och i en som sker ”under ytan”.

Vision

Norrtälje museer ska utgöra navet i arbetet med att förvalta, presentera och tillgängliggöra kulturarvet i Norrtälje kommun. I dialog med invånare, föreningar, institutioner och stiftelser skapar vi en varaktig plattform för kunskapsutbyte, delaktighet och kunskapsuppbyggnad. Med förankring i vår historia möter vi samtidens förväntningar med blicken riktad framåt.

Verksamhetsområden

Norrtälje museers verksamhet kan delas in i fyra olika områden; stödja och främja, samarbeten, publik verksamhet och samlingsförvaltning.

 

    Till Kultur
    ×

    Tyck till om den här sidan

    Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.