Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Piano och Keyboard

Piano tillhör gruppen klaverinstrument består av 88 tangenter, eller som det heter med ett vackrare ord, klaviatur. Keyboard är som ett elektriskt piano där man kan ställa in fler funktioner så som ljud, ackompanjemang och lägga på rytmer.

Piano/Keyboard

Undervisningen sker enskilt eller i grupp och anpassas efter varje elev. I nybörjarstadiet är målet att kunna spela kortare melodier med ackompanjemang, lära sig läsa noter, spela på gehöv och rytmik. Samtidigt utvecklar vi också elevens förmåga att musikaliskt uttryck. Undervisningen på piano sker på akustiskt- eller elpiano och det är viktigt att eleven har ett instrument, gärna med pedal, hemma att öva på mellan lektionstillfällena.

Keyboardgrupp

För nybörjare erbjuder vi även keyboardgrupper. Gruppen består av 4-6 elever samt två pedagoger och pågår under ett läsår. Under lektionstillfällerna vill vi att en förälder är med som stöd åt barnet. Efter eleven har fullgjort kursen blir man automatiskt erbjuden en plats på piano eller keyboard.

Kursutbud i piano/ keyboard och keyboardgrupper hittar du på StudyAlong.

Till Kultur
Senast ändrad: 2019-09-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.