Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Konstskolan

På Roslagens Kulturskola har vi kurser i konst och skapande för barn och unga. Läs mer om kursutbudet här nedan.

På Roslagens Kulturskola har vi kurser i konst för barn och unga där du får möjlighet att utveckla din kreativa förmåga! Fokus hos oss är att var och en ska få hitta sitt eget sätt att uttrycka sig och sina tankar eller ideer genom att utforska olika material och lära sig om olika tekniker. Vi arbetar med till exempel måleri i akryl, akvarell, flytande tusch, collage, teckning i kol och blyerts och skulptur i olika material.

Vi håller till i Studion på Norrtälje Konsthall, så när det är nya utställningar i galleriet så går vi en våning upp och tittar på dem tillsammans och ibland arbetar vi själva med inspiration utifrån pågående utställning.

Allt material ingår i kursen.

Våra grupper:Konstskolan för barn födda 2013-2015Konstskolan för barn födda 2011-2012Konstskolan för barn födda 2009-2010

NY! Konstskola för dej född 2007-2008


Mer information, intresseanmälan och bokning av våra konstkurser hittar du på StudyAlong!

Till Kultur
Senast ändrad: 2022-05-30
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.