Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kulturannons

Norrtelje Tidning publicerar varje fredag kulturannonser. Som arrangör av evenemang kan du via kommunen annonsera med ett subventionerat pris.

En kulturannons presenteras varje fredag i Norrtelje Tidning. Annonsutrymmet är subventionerat av oss och är avsett för arrangemang med kulturellt innehåll inom områdena scenkonst, bildkonst, litteratur, film och kulturhistoria som arrangeras av kulturföreningar eller annan icke-kommersiell arrangör.

Annonsen kostar 600 kr (inkl. moms) och faktureras av oss i efterskott.

Du bokar en annons genom att fylla i och skicka formuläret nedan senast tisdag klockan 12.00 den vecka du vill ha annonsen införd.

Välkommen med ditt kulturtips!

 

”Kulturtipset” försvinner som annons i Norrtelje Tidning

Från och med april kommer Norrtälje kommun inte längre publicera annonsen ”Kulturtipset” i Norrtälje Tidning. På grund av vikande försäljning av denna annons kommer vi i stället att publicera Kulturtipset på norrtalje.se. Vill du få ditt kulturtips publicerat gör du som tidigare: Fyll i formuläret och skicka in. Veckans kulturtips publiceras fredag morgon på norrtalje.se/kulturtipset.

Från och med flytten från Norrtelje Tidning till Norrtälje kommuns hemsida kommer annonsen att vara gratis.

Fakturauppgifter

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.