Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kultur i skolan och Skapande skola

Norrtälje kommun satsar stort på kultur för skolbarn och satsningarna kommer i flera olika former. Två av formerna är "Kultur i skolan-förskolan" och "Skapande skola". Här kan du läsa om vad det är för skillnad.

Ett rött och ett grönt äpple.

Kultur i skolan-förskolan är inte samma sak som Skapande skola. Skapande skola bekostas av statens kulturråd och är kostnadsfri för skolor och förskolor som deltar. Inför varje läsår görs en bindande anmälan mellan skolans rektor och Norrtälje kommun. Den anmälan garanterar deltagande i Skapande skola för hela skolans räkning. Vid frågor om eller synpunkter på Skapande skola mejla samordnaren för Skapande skola (hitta kontakt på www.norrtalje.se/skapandeskola) eller ring på 0176-74768. Om du vill boka Skapande skola eller läsa mer kan du klicka här

Kultur i skolan-förskolan bekostas av kommunens egna medel och det beslutas av kultur- och fritidsnämnden. Även Kultur i skolan-förskolan är helt kostnadsfri men medverkan är frivillig. Det är upp till varje lärare/kulturombud att avgöra om eleverna ska medverka. Huvudansvarig är barnkulturproducenten Hanna Lundmark.

Kontakta Hanna Lundmark: hanna.lundmark@norrtalje.se eller 0176-284207.

 

Till Kultur
Senast ändrad: 2018-08-13
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.