Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kultur i skolan och Skapande skola

Norrtälje kommun satsar stort på kultur för skolbarn och satsningarna kommer i flera olika former. Två av formerna är "Kultur i skolan" och "Skapande skola". Här kan du läsa om vad det är för skillnad.

genre skillnad äpplen rött och grönt

Kultur i skolan är inte samma sak som Skapande skola. Skapande skola bekostas av statens kulturråd och är kostnadsfri för skolor och förskolor som deltar. Inför varje läsår görs en bindande anmälan mellan skolans rektor och Norrtälje kommun. Den anmälan garanterar deltagande i Skapande skola för hela skolans räkning. Vid frågor om eller synpunkter på Skapande skola mejla samordnaren Johanna Heissenberger eller ring på 0176-74768. Om du vill boka Skapande skola eller läsa mer kan du klicka här

Kultur i skolan bekostas av kommunens egna medel och det beslutas av kultur- och fritidsnämnden. Även Kultur i skolan är helt kostnadsfri men medverkan är frivillig. Det är upp till varje lärare/kulturombud att avgöra om eleverna ska medverka. Huvudansvarig är barnkulturproducenten Hanna Lundmark.

Kontakta Hanna Lundmark: hanna.lundmark@norrtalje.se eller 0176-284207.

 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.