Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Frågor och svar om Kultur i skolan

Här hittar du svar på några vanliga frågor kring Kultur i skolan.

Hur bokar jag föreställningar?

Ni kan inte boka en föreställning innan spärrtiden gått ut. Innan spärrtiden kan man göra en intresseanmälan. Sedan fördelar barnkulturproducenten ut platserna på ett så rättvist sätt som möjligt. Klicka här för att komma till formuläret för intresseanmälning.

Hur avbokar jag en föreställning eller skolbio?

Skicka ett mail till hanna.lundmark@norrtalje.se Skriv dag, tid, plats, programmets namn, antal platser (barn respektive vuxna). Avbokning ska ske senast 48 timmar (dvs två arbetsdagar) innan programmets start.

Hur bokar jag skolbio?

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret. Tänk på att alltid fylla i totala antalet platser, barn plus vuxna. Antalet platser som finns kvar syns med blå text längst till höger.

Vad är skillnaden på Kultur i skolan och Skapande skola?

Den största skillnaden är att Skapande skola bekostas av statens kulturråd medan Kultur i skolan bekostas med kommunens egna medel. Läs mer här.

Vem är ansvarig och hur får jag kontakt?

Norrtälje kommuns barnkulturproducent heter Hanna Lundmark och du når henne på epost hanna.lundmark@norrtalje.se eller telefon 0176-284207.

Till Kultur
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.