Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Frågor och svar om Kultur i skolan

Här hittar du svar på några vanliga frågor kring Kultur i skolan.

Hur bokar jag föreställningar?

Ni kan inte boka en föreställning innan spärrtiden gått ut. Innan spärrtiden kan man göra en intresseanmälan. Sedan fördelar kultursamordnare ut platserna på ett så rättvist sätt som möjligt. 

Höstens anmälningsformulär kommer vid terminsstart.

Hur avbokar jag en föreställning eller skolbio?

Skicka ett mail till kimberley.gustavsson-lorne-mc-dougall@norrtalje.se. Skriv dag, tid, plats, programmets namn, antal platser (barn respektive vuxna). Avbokning ska ske senast 48 timmar (dvs två arbetsdagar) innan programmets start.

Hur bokar jag skolbio?

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret. Tänk på att alltid fylla i totala antalet platser, barn plus vuxna. Antalet platser som finns kvar syns med blå text längst till höger.

Vad är skillnaden på Kultur i skolan och Skapande skola?

Den största skillnaden är att Skapande skola bekostas av statens kulturråd medan Kultur i skolan bekostas med kommunens egna medel. Läs mer här.

Vem är ansvarig och hur får jag kontakt?

Norrtälje kommuns samordnare för Kultur i skolan-förskolan heter Kimberley Gustavsson och du når henne på epost kimberley.gustavsson-lorne-mc-dougall@norrtalje.se eller telefon 0176-284768.

Till Kultur
Senast ändrad: 2022-07-14
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.