Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Kom på träningsläger

Skapa bästa träningslägret för klubben. Här kan du både bo och träna bra!

Ska du anordna eller vara med på ett träningsläger? Förutom att erbjuda dig en modern och funktionell idrottsanläggning för de flesta inomhus- och utomhussporter, kan vi erbjuda dig bra och prisvärda boenden i Norrtälje sportcentrums egna sovsalar. Med närhet till både idrottsanläggningen med restaurang, reception och konferenslokaler och Norrtälje centrum finns allt som behövs för ett komplett läger. 

Boende för hela laget
Det är många faktorer som spelar in när man ska välja var man ska ha sitt läger: anläggningen ska hålla hög klass, boendet ska vara bekvämt och helst ligga nära sportanläggningen och stadskärnan. Norrtälje Sportcentrum kan erbjuda allt detta och mer. Att vi ligger mindre än en timmes bilväg från Stockholm och Arlanda gör oss till ett populärt ställe att arrangera läger på. Många som besöker oss tar SL-bussarna som går från Tekniska Högskolan i Stockholm direkt till oss ca var 5:e minut i rusningstid och ca var 15:e minut under lågtrafik dagtid.

Över 70 sovplatser 
I direkt anslutning till Sportcentrum ligger paviljongen med tre sovsalar med plats för 22 personer i varje sal. I salarna finns  och kylskåp. Vi håller med kudde och täcke. Vi rekommenderar att ni tar med sovsäck och örngott alternativt sänglinne.
Förutom att ordna med logi hjälper vi er att ta kontakt med andra leverantörer för både utflykter och mat, och eventuella övriga önskemål. Naturligtvis har sporthallen ett rejält antal omklädningsrum, reception och restaurang.  

Regelbundna gäster
Vi på Norrtälje Sportcentrum har stor vana att arrangera träningsläger och ta emot gäster från både Stockholms län och andra delar av landet. Några av dem som regelbundet besöker oss är Svenska Ishockeyförbundet med deltagare från hela landet. Vi har arrangerat både junior-SM samt SM i friidrott, Scandinavian Hockey Consulting, Mästarcupen samt juniorcupen i fotboll Flygfyren Cup.

Välkommen med din klubb!

Till Idrott, motion och friluftsliv
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.