Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Victor och Josefine - förskolefilm

Nästa tillfälle: 6 jun kl. 00:00 Visa alla tider

Norrtälje kommun köpt rättigheter till ett antal filmer från Filmcentrum Stockholm. Detta innebär att lärare, i utbildningssyfte, får dela all info (affisch, datum, länk till filmen och filmhandledning) med sina elever. Lösenordet får man om man mejlar eller ringer barnkulturproducenten Hanna Lundmark. Filmen kommer finnas tillgänglig de datum som anges invid respektive film.

Kontakt: Hanna Lundmark

Mejl: hanna.lundmark@norrtalje.se

Telefon: 0176-284207

Victor och Josefine: 6 maj- 6 juni
Målgrupp: Förskola-9 år                                               
Längd: 81 min

I kloakerna under en värld av stora björnar lever den lilla musen Josefine i musvärlden med alla andra möss. Bland mössen hatar man björnar (men samlar på bebisbjörnarnas mjölktänder!). När Josefine möter den hungriga björnen Victor uppstår en osannolik vänskap. Att vara vän med en björn visar sig dock inte vara helt problemfritt... Filmen bygger på böckerna om Victor och Josefine (Ernest och Celestine) av Gabrielle Vincent. Vinnare av franska César för bästa barnfilm/animation och oscarsnominerad i kategorin bästa animerade långfilm. Dubbad till svenska.

 

Läs filmhandledning

Se trailer

 

 

Mer om evenemanget

Datum

Antal tillfällen: 1 st

Visa kalender
  • juni: 6
Arrangör
Kultur- och fritidskontoret
Kontaktinformation
Adress
Estunavägen 12
76128 NORRTÄLJE
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.