Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

T.S. Spivets fantastiska resa - film från 11 år

Nästa tillfälle: 6 jun kl. 00:00 Visa alla tider

Norrtälje kommun köpt rättigheter till ett antal filmer från Filmcentrum Stockholm. Detta innebär att lärare, i utbildningssyfte, får dela all info (affisch, datum, länk till filmen och filmhandledning) med sina elever. Lösenordet får man om man mejlar eller ringer barnkulturproducenten Hanna Lundmark. Filmen kommer finnas tillgänglig de datum som anges invid respektive film.

Kontakt: Hanna Lundmark

Mejl: hanna.lundmark@norrtalje.se

Telefon: 0176-284207

T.S. Spivets fantastiska resa: 6 maj- 6 juni

Målgrupp: Från 11 år
Längd: 105 min

 

T.S. Spivet bor på en farm i Montana tillsammans med sin skalbaggetokiga mamma, sin cowboy till pappa och en 14-årig syster som drömmer om att bli Miss America. Själv är han en tioårigt geni som är extra duktig på kartor och nya spännande uppfinningar. Han bär en enorm sorg efter att hans bror dött i olycka. En dag får han ett oväntat samtal från Smithsons museum i Washington DC som meddelar att han vunnit det åtråvärda Baird-priset för hans senaste uppfinning "den eviga rörelsemaskinen" och att han härmed bjuds in till en gala i hans ära, där han också förväntas hålla tal. Utan att berätta för någon ger han sig nu ut på en resa genom USA för att ta emot sitt pris. Engelskt tal med svensk text.

 

Filmhandledning

Trailer

 

Mer om evenemanget

Datum

Antal tillfällen: 1 st

Visa kalender
  • juni: 6
Arrangör
Kultur- och fritidskontoret
Kontaktinformation
Adress
Estunavägen 12
76128 NORRTÄLJE
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.