Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Tipsa om evenemang

Om du anordnar ett evenemang i Norrtälje kommun kan du marknadsföra det på vår webbplats, i vår app och hos Visit Roslagen. Fyll i formuläret nedan för att skicka in ditt tips.

Alla evenemang som skickas in via formuläret kommer att granskas av oss innan de publiceras. Det är viktigt att evenemanget följer våra riktlinjer för att publiceras. Här kan du ta del av våra riktlinjer för evenemang.

Om du har återkommande evenemang i Norrtälje kommun föreslår vi att du registrerar dig som användare i vår evenemangsdatabas, Basetool. Innan du gör det ska du kontakta Visit Roslagen via info@visitroslagen.se eller 0767 650 660. Visit Roslagen hjälper er med utbildning och att komma igång!

Alla människor får eller bör inte synas på bild i offentliga sammanhang. Det kan till exempel handla om personer med skyddad identitet. Om du skickar in bilder med personer som går att identifiera måste du ha deras samtycke. 

Än så länge finns begräsningar i att lägga in evenemang via formuläret nedan från en smartphone eller läsplatta. Vi rekommenderar därför att du gör det via en dator eller att du registrerar din förening och publicerar direkt i Basetool.

När du skickat in ditt evenemang granskas det och publiceras i kalendern. 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.