Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fantompojken - film från 9 år

Nästa tillfälle: 6 jun kl. 00:00 Visa alla tider

Norrtälje kommun köpt rättigheter till ett antal filmer från Filmcentrum Stockholm. Detta innebär att lärare, i utbildningssyfte, får dela all info (affisch, datum, länk till filmen och filmhandledning) med sina elever. Lösenordet får man om man mejlar eller ringer barnkulturproducenten Hanna Lundmark. Filmen kommer finnas tillgänglig de datum som anges invid respektive film.

Kontakt: Hanna Lundmark

Mejl: hanna.lundmark@norrtalje.se

Telefon: 0176-284207 

 

Fantompojken: 13 maj- 13 juni
Målgrupp: från 9 år
Längd: 84 min

Leo är 11 år. Han har ett dygn på sig att rädda New York. Polisen Alex skadas av en mystisk figur med vanställt ansikte. På sjukhuset träffar han Leo, en 11-årig pojke som har en magisk förmåga: Han kan lämna sin kropp och flyga vart han vill. Tillsammans med Leo och den oförskräckta journalisten Marie tar han upp jakten på gangstern som hotar staden. Av regissörerna till Oscar-nominerade En katt i Paris. Dubbad till svenska. 

Filmhandledning:

Trailer:

 

Mer om evenemanget

Datum

Antal tillfällen: 8 st

Visa kalender
  • juni: 6 7 8 9 10 11 12 13
Arrangör
Kultur- och fritidskontoret
Kontaktinformation
Adress
Estunavägen 12
76128 NORRTÄLJE
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.