Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Anna Nyberg - Någonstans är här - allting vandrar igenom mig

Norrtälje Konsthall. Nästa tillfälle: 19 sep kl. 12:00 Visa alla tider

Norrtälje konsthall har den stora glädjen att få presentera konstnären Anna Nyberg med utställningen Någonstans är här - Allting vandrar igenom mig.

Anna Nyberg har i sitt konstnärskap intresserat sig för hur rumsligheter uppfattas och hur de upplevs både fysiskt med kroppen och i tanken, framförallt när rummet förändras på ett sätt som rubbar vår spatiala förmåga. Hon använder sig ofta av det personliga som utgångspunkt men också det som vi har gemensamt, det universella och den existentiella längtan efter att frigöra sig från kroppen.

Installationen i Norrtälje konsthall är uppbyggt som ett landskap med en efemär blick – de olika materialen i rummet som exempelvis en brygga, en veckad vägg, linjer målade direkt i rummet och på väggarna, samt de ljust målade och veckade textilierna som faller ut i rummet övergår till ett måleri som inte längre är ett språk utan ett varande bort från rummets begränsningar.

Anna Nyberg är född 1966 hon bor och arbetar i Stockholm. Utbildad på Konstfack 1989 – 1996 i Stockholm och har en Master of fine art. Hon har haft ett flertal soloutställningar bland annat på Galleri Molekyl i Malmö, Katrineholms Konsthall, Västerås konstmuseum, Gotlands Konstmuseum. Deltagit i grupputställningar både nationellt och internationellt. Ett flertal stipendier från Konstnärsnämnden.

 

Mer om evenemanget

Plats/lokal
Norrtälje Konsthall
Tid
Kl. 12:00-17:00
Datum

Antal tillfällen: 16 st

Visa kalender
  • september: 19 20 21 22 24 25 26 27 28 29
  • oktober: 1 2 3 4 5 6
Arrangör
Norrtälje konsthall
Kontaktinformation
Adress
Galles gränd 7
761 30 Norrtälje
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.