Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Ann Eringstam - Two sides of a story

Norrtälje Konsthall. Nästa tillfälle: 19 sep kl. 12:00 Visa alla tider

 

Vi har den stora glädjen att få presentar konstnären Ann Eringstam med utställningen och fotoserien Two sides of a story. Ett projekt som handlar om en familjehistoria där hennes mamma och mormor skiljdes åt för över 60 år sedan. Om förlusten av en dotter och om en återförening som blir både en hyllning och en berättelse om vad som skedde för över 60 år sedan.

Ann Eringstam ställer existentiella frågor utifrån dåtid – nutid och framtid - hon ställer frågor som vi inte har några svar på och dessa frågor finns som beröringspunkter i flera av hennes tidigare bilder och fotosviter.

Ann Eringstam avslutade sin Master i fotografi från högskolan Valand i Göteborg 2006, hon arbetar som universitetsadjunkt Akademin Valand 50%, institutionen för fotografi sedan 2011. Hon har gjort flera utställningar i Sverige, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna. Separatutställning på Finlands fotografiska museum, kulturhuset i Stockholm, Galleri Thomas Wallner, Galleri Thomassen och medverkat på bl.a. Göteborgs konstmuseum, Liljevalchs konsthall, Örebro konsthall och hasselblad Center.

Mer om evenemanget

Plats/lokal
Norrtälje Konsthall
Tid
Kl. 12:00-17:00
Datum

Antal tillfällen: 22 st

Visa kalender
  • september: 19 20 21 22 24 25 26 27 28 29
  • oktober: 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13
Arrangör
Norrtälje konsthall
Kontaktinformation
Adress
Galles gränd 7
761 30 Norrtälje
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.