Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Öppen verksamhet för barn- och ungdomsföreningar

Bidraget kan sökas av bidragsberättigade föreningar för att bedriva verksamhet för barn och unga utan krav på föranmälan, medlemskap eller kontinuerligt deltagande.

Bidragets syfte och storlek

Bidraget avser att skapa en samverkan mellan kommun och förening för en etablerad och regelbunden öppen verksamhet för barn och unga. Syftet med bidraget är att skapa nya vägar för Norrtälje kommuns barn och ungdomar till ett mer aktivt liv och en meningsfull fritid.

Lokaler och anläggningar som används i samverkad öppen verksamhet bokas och bekostas av kommunen. Ett ledarbidrag kan tillkomma i de aktiviteter där kommunen behöver ett ledarstöd i den öppna verksamhetens genomförande. Ledarbidraget utbetalas utifrån Kultur- och fritidskontorets bidragsschablon.

Ansökningsperiod

Året om.

Kostnader som ersätts av bidraget

  • Ledararvoden
  • Kostnad för lokal

Villkor

  • Verksamheten sker i samverkan mellan kommun
  • och förening. Kommunens logotype ska ingå i all eventuell marknadsföring.
  • Verksamheten ska vara av drop-in-karaktär. Inga krav på föranmälan eller regelbunden närvaro får ställas på deltagarna.
  • Verksamheten ska vara ledarledd och ansvarig ledare ska vara utsedd av föreningen.

Redovisning

Vid varje aktivitet ska närvaro registreras i form av aktiva deltagare och kön på de som deltar. Dokumentationen ska signeras av ansvarig ledare och kunna uppvisas på uppmaning av kommunen.

Ansök

Du gör din ansökan på denna sida

Senast ändrad: 2022-08-22
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.