Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rimbo bibliotek

På Rimbo bibliotek kan du låna böcker, läsa tidningen, släktforska med mera.

Rimbo bibliotekhar ordinarie öpettider från och med 30 augusti. 
För den som vill låna böcker utan att komma in i lokalerna är det möjligt att hämta böcker via bokbussen eller utanför biblioteket, genom take-away-tjänste och genom tjänsten Boken kommer (hemleverans).

Låna böcker, ljudböcker, e-böcker, DVD-filmer. Här kan du även läsa dagstidningar och tidskrifter. Du kan boka en dator och använda det trådlösa nätverket, scanna och kopiera. Här har du även tillgång till släktforskningsdatabas. Rimbo bibliotek är tillgänglighetsanpassat.

Gå in på bibliotekens webbplats för att sköta dina biblioteksärenden, söka i katalogen, se avvikande öppettider eller se alla program och evenemang som biblioteken arrangerar. 

Rimbo bibliotek har meröppet söndag-torsdag 8-22, fredag-lördag 8-20, vilket innebär att du kan använda biblioteket utanför de bemannade öppettiderna som du ser nedan.

Öppettider

Måndag 12:00-17:00
Tisdag 12:00-19:00
Onsdag Stängt
Torsdag 10:00-17:00
Fredag 10:00-15:00
Lördag 11:00-15:00
Söndag Stängt
Kontakt

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.