Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

HBTQI-certifierade sedan 2018

Att få vara sig själv är en självklarhet hos oss!

HBTQI-certifieringssymbolen

Inom badverksamheten i Norrtälje kommun är vi stolta över vår HBTQI-certifiering. Alla nyanställda tar del av RFSL's digitala utbildning och hösten 2021 har vi omcertifierat oss.

Allas lika värde i fokus

Vi vill erbjuda en miljö där alla känner sig välkomna och inkluderade. Vi arbetar kontinuerligt med våra rutiner ur ett normkritiskt perspektiv. Ett gott bemötande oavsett bakgrund och identitet.

På våra badhus kan du själv välja omklädningsrum: dam, herr eller flex

I våra flexomklädningsrum har du möjlighet att vara helt på egen hand. Vi rekommenderar att du bokar din plats i förväg för att vara säker på att det inte är upptaget när du kommer. Det finns många anledningar till att välja Flexen. Vi frågar aldrig varför.

Kontakta oss för mer information, Vi välkomnar synpunkter och förbättringsförslag som kan hjälpa oss vidare i vårat arbete.

Varmt välkommen!

Senast ändrad: 2022-01-03
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.