Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Simskola

Hallstavik utomhusbad anordnar under sommaren simskola för barn från det år man fyller 6 och äldre. Aktuella veckor och hur du anmäler kan du se nedan.

 

Du anmäler dig eller ditt barn till simskola direkt i vår e-tjänst. I e-tjänsten hittar du hela vårt kursutbud med datum och tillfällen. Välj Hallstavik utomhusbad Tjänsten kräver att du loggar in och du skapar själv dina inloggningsuppgifter i e-tjänsten.

 Här anmäler du dig till simskola. 

Möjlighet att besöka receptionen på Hallstavik badhus och betala på plats finns också. Har du frågor kan du nå oss på 0175-25626 eller på mail hallstabadhus@norrtalje.se

Information om behandling av personuppgifter

 Sommarens simskolor 2021 släpps på web. 16/3-2021

 

 
 
 

 

Groda är man från det år man fyller 6. Här behövs inga förkunskaper.

Vi övar genom lek och vattenvaneövningar för att känna oss trygga i vattnet. Vi lär oss arm- och bentag och börjar öva grunderna för ryggsim och vattensäkerhet. Så småningom kan vi simma 10 meter.

Senast ändrad: 2016-04-18
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.