Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aktuellt på Hallstaviks badhus

Justerande öppettider från vecka 4 pga restriktioner

Onsdag  13.30-19.00 

Torsdag 13.00-16.30

Torsdag 16.30-18.00

allmänt bad

allmänt bad

motionssim från 16 år

Övriga dagar ordinarie tider  
   
   
 

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 
För mer information är du välkommen att kontakta oss på nedanstående kanaler.
 

Telefon: 0175-256 26

Mail: hallstabadhus@norrtalje.se.

 

 

Detta gäller på badhusen från den 23 december

Den 23 december 2021 inför baden i Norrtälje kommun ett maxantal under ordinarie öppettider enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vid verksamhet för barn födda 2002 och senare undantas beräkningsregeln om 10 kvm/person. Vid stora antal besök kan badet komma att stänga sitt insläpp temporärt då trängsel fortsatt ska undvikas.

Förutom förutbestämt maxantal kommer alla badhusens aktiviteter på mer än 20 bokade deltagare att ställas in. Samtliga bastur kommer också att vara stängda så länge som maxantal för att undvika trängsel finns kvar som rekommendation.

Ordinarier öppettider och simskolor kommer inte att påverkas i dagsläget. Detta kan dock komma att ändras när föreningsliv och skola startar igång sin verksamhet i januari månad.

Vi uppmanar alla som besöker badhusen att:

  • hålla avstånd till andra och att inte beträda områden där maxantalet redan är uppnått (riktar sig till barn och vuxna och gäller även dig som är vaccinerad)
  • följa anvisad ut och ingång samt övriga markeringar som anger i vilken riktning du bör förflytta dig
  • stanna hemma vid symtom

Vi förväntar oss många besökare under julhelgerna. För att undvika trängsel är bästa tiden att besöka våra bad tidiga morgnar eller efter den 10 januari på förmiddagar innan kl. 16:00.

 

Stort individuellt ansvar

I dagsläget ligger ett stort ansvar på individen. Man bör utifrån Folkhälsomyndighetens nuvarande allmänna råd skyddar sig själv och andra mot smittspridning. Detta ingår bland annat i de allmäna råden:

  • Skydda dig med vaccination. Att vaccineras sig är det bästa sättet att undvika allvarlig sjukdom och spridning av covid-19.
  • Stanna hemma och testa dig om du har symtom. Var uppmärksam på nytillkomna symtom som halsont, snuva, feber, hosta eller sjukdomskänsla.

Håll avstånd till andra. Rekommendationen riktar sig till barn och vuxna och gäller även dig som är vaccinerad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Senast ändrad: 2022-01-18
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.