Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Val 2022

Demokrati är intressant och viktigt. Ännu roligare blir det om du har koll på hur det hela fungerar. Här kommer du att hitta artiklar och material som handlar om kommunpolitiken i Norrtälje kommun.

Hösten 2022 är det val och fram tills dess kommer du hitta massor om kommunpolitiken samlat här. Bland annat en politisk ordlista som gör dig bekant med vanliga politiska uttryck. 

Vi tar inte parti

Vi kommer inte att avhandla innehållet i politiken eller de politiska besluten. Vi kommer bara att ta upp hur den demokratiska processen fungerar. Ju närmare valet vi kommer, desto mer kommer vi att prata om hur det funkar med rösträkning, vallokaler – och hur du kan hjälpa till.

Häng med! Du kommer att vara en fena på att förstå den kommunalpolitiska processen när det är dags för val om 365 dagar.

Senast ändrad: 2021-10-19
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.