Fler bilder från Norrtälje
Gå till innehåll Hoppa till navigeringen Gå till nyhetsarkiv Gå till söksida Gå till kontaktsida

Use Google to translate the website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Förskoleklass

Räddningstjänsten erbjuder kommunens alla elever i förskoleklass en upplevelsebaserad utbildning i brandsäkerhet, hantering av vardagsrisker och en liten inblick i brandmannayrket.

Barn från förskoleklass som pratar med räddningstjänsten.

Under v. 41-43 välkomnar vi kommunens alla elever i förskoleklass till räddningstjänsten. I utbildningen går vi igenom olika risker som finns i vår vardag, vad som är viktigt att tänka på om det börjar brinna och hur du gör för att skydda dig. Vi visar upp vår skyddsutrustning som vi använder vid räddningsinsatser och berättar vad utrustningen skyddar mot. Vi avslutar besöket i fordonshallen och tittar på våra räddningsfordon.

Vi tar emot högst 25 elever per utbildningstillfälle.

Det är vår utryckande personal som håller i utbildningstillfällena. Är de ute på larm, eller får larm under utbildningstillfället, ställs utbildningen in.

Tidsåtgång

Cirka 50 min.

Plats 

Norrtälje brandstation  Alestavägen, 4 76197 Norrtälje

Är ni intresserade av att besöka våra brandstationer i Rimbo, Hallstavik, Älmsta eller på Blidö? Vänligen kontakta Malin Carlsson, malin.carlsson@norrtalje.se, för bokning.

Anmälan

Boka utbildningstillfälle här.

Till Trygghet och säkerhet
Senast ändrad: 2017-07-20
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.